Tapeter i Mönsterås/Oskarshamn

Välkommen till Karlbergs måleri AB! Sedan 40-talet har vi hjälpt kunder i Mönsterås och Oskarshamn med deras inredning i form av färg och tapeter. Det är just inom detta område vi är specialister och lägger stor vikt på varje kund oavsett hur förutsättningarna ser ut. Bland våra kunder återfinns allt från byggföretag, fastighetsföretag, kommunen och privatpersoner samt det mesta däremellan och de flesta som anlitar oss ser oss som det självklara valet när det kommer till just tapeter. Många av oss kommer någon gång välja att sätta upp tapeter i delar av eller samtliga väggar i vår fastighet. Är man då inte van att tänka tapeter och tapetsering märker man snabbt att urvalet är ganska stort då man inte bara ska överväga färgval, utan även till exempel mönster. Det kan ibland bli lite stressande men ingen anledning till oro, vi hjälper dig gärna på hela resan, från start till mål!

Lång erfarenhet av tapeter

Vi och vår personal hos Karlbergs måleri AB har lång erfarenhet av tapeter. Med vår långa erfarenhet, höga servicenivå samt kundfokus blir du säkerligen en nöjd kund då det innebär att vi vad vi gör och sätter alltid dig som kund i fokus.

Om du har funderingar eller frågor rörande tapeter eller någon annan av våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälpar dig mer än gärna.